michaelflensborgcomwellportsite

Comwell Portside nye grønne helt: Michael Flensborg Hammarberg

Den bæredygtige hotelkæde har ansat Michael Flensborg Hammarberg, som ny teknisk chef og ankermand for hotellets Green Key arbejde. Erfaring med Green Key har han fra Hilton og Tivoli Hotel.

Han er ikke nørd, siger han. Selv om han tilbringer alle sine vågne timer med at ’rode’ med apps og teknik, der kan optimere, styrke og raffinere. Og brænder for det! Selv kalder han sig grundig og seriøs. Det er lige præcis denne iver, grundighed og seriøsitet, der nu har sat ham i spidsen for teknikken på Comwell-kædens nye, store satsning og første hotel i København - Comwell Copenhagen Portside i Nordhavn.

Som en bæredygtig hotelkæde med Green Key er bæredygtigheden selvsagt også tænkt ind i Comwell Copenhagen Portside, endda længe før byggeriet begyndte. Og bæredygtigheden i driften bliver en af Michaels absolutte hovedopgaver. Alt fra at bringe energiforbruget ned til at affald bliver sorteret og genbrugt korrekt. Og det er ikke nogen nem opgave for et hotel, det kræver nytænkning. Og det trives han strålende med!

Michael Flensborg Hammarberg har både arbejdet hos Hilton, TIVOLI Hotel & Congres Center og FN City før han startede på Comwell Portsite.